Tom handlekurv

APPLE BeatsX Earphones - Blue

Forsiden / iPhone / iPhone Tilbehør / Hodetelefoner / APPLE BeatsX Earphones - Blue
Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
APPLE BeatsX Earphones - Blue (MLYG2ZM/A)
SJEKK PRISEN

APPLE BeatsX Earphones - Blue

Varenr.:
MLYG2ZM/A
IG Varenr.: 86250
EAN:
190198114938
Ekspertomtaler: 79 omtaler
  • Type Wireless Headset
Beskrivelse

Kampanjen gjelder så lenge vårt butikk- og hovedlager rekker. Vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt under kampanjen.
 

De trådløse BeatsX-øretelefonene er perfekte å bruke og ta med seg overalt. Få klar lyd hele dagen med opptil 8 timers batteritid. Med Fast Fuel gir 5 minutters lading 2 timer med avspilling når batterinivået er lavt. Flex-Form-ledningen gir komfort hele dagen og kan lett oppbevares i lommen eller vesken, mens vingetupper med sikker passform gir muligheten for personlig tilpasset komfort og stabilitet.

 

SLIK TRÅDLØST BØR VÆRE
BeatsX jobber like hardt som du gjør. Disse elegante, lette og kompakte trådløse øretelefonene er lett å ta med seg. Når du er klar, er de også klare – bare slå de på og hold de i nærheten av iPhone. Og de kobler seg til Apple Watch, iPad og Mac samtidig*. Class 1 Bluetooth-teknologi betyr at du kan ta med deg den trådløse BeatsX-komforten uansett hvor du skal.

 

LYD DU LEGGER MERKE TIL
BeatsX gir ekte og klar lyd med optimalisert støyisolering for en altoppslukende lytteopplevelse. En innovativ akustisk design sørger for ren diskantrespons og bass uten forvrengninger, slik at du får en optimal gjengivelse med alle typer musikk.

 

PERFEKT TIL LIVET DITT
Enten BeatsX spiller i ørene dine eller henger rundt halsen din, er de utrolig slanke og komfortable å ha på seg hele dagen. Den unike Flex-Form-ledningen gir en fleksibel passform, mens de ulike øreproppene og vingetuppene med sikker passform gir mulighet for personlig tilpasset komfort og stabilitet. Og når du ikke bruker dem, sikrer de magnetiske øreproppene at øretelefonene ikke floker seg, og gjør det enkelt å rulle dem sammen for å ta dem med deg.

 

ALLTID KLAR
BeatsX har opptil 8 timers batteritid takket være den effektive Apple W1-brikken, så de er klare når du er klar. Og når du trenger raskt påfyll, gjør Fast Fuel 5 minutters lading om til 2 timers avspilling. RemoteTalk gjør det mulig å svare på anrop med den innebygde mikrofonen, spille musikk, justere volumet og aktivere Siri. De brukervennlige kontrollene gjør det enkelt å skifte sømløst frem og tilbake etter behov. BeatsX er den perfekte trådløse partneren – tilpasset livet ditt.

 

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.


Andre kjøpte også

APPLE APPLE iPhone XS - 256GB Silver
APPLE iPhone XS - 256GB Silver
13 290,-
10 632,-  ekskl. mva