Tom handlevogn

Kampanje

Forsiden / Kampanje
Epson Storformat - Utvidet garanti Epson Storformat - Utvidet garanti Kjøper du en av disse produktene innen 30. september får du utvidet garanti med på kjøpet!
Demo-hjørnet Demo-hjørnet Her vil vi liste demobrukte enheter som har vært utstillingsmodeller i vår butikk i Sarpsborg eller returnert av kunder. Følg med og gjør et kupp!
Back2school Back2school Nå får du som er student 10% rabatt på Macbook Pro og iPad Pro. Kjøper du en Macbook Pro med USB-C, gir vi også med en Satechi flerportsadapter helt kostnadsfritt! (Verdi 695,-) Kampanjen gjelder både i vår butikk på Sørlietorget i Sarpsborg og i vår nettbutikk
Lagerrydding papir - Alt skal ut! Lagerrydding papir - Alt skal ut! Kampanjen gjelder så lenge vårt butikk- og hovedlager rekker. Vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt under kampanjen.
Outlet - Gjør et kupp! Outlet - Gjør et kupp! Her er det førstemann til mølla som gjelder - vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt for enkelte produkter! Kampanjen gjelder kun butikk- og hovedlager.