Tom handlekurv

Betalingsmetoder

Forsiden Betalingsmetoder
På infografikk.no aksepterer vi følgende norske kort: Visa, Eurocard, Mastercard, og alle andre debetkort med VISA-logo. Når du betaler med kort, låses beløpet du skal betale på din konto inntil varen du har bestilt er sendt fra oss. Denne ordningen skaper trygghet, som kunde er du sikret at infografikk.no ikke tar betalt for varen før den er sendt fra oss. Hvis det oppstår problemer med leveringen fra vår side vil beløpet "låses opp" slik at du har normal tilgang til pengene. Betalingsordningen er godkjent av Datatilsynet. Vi tilbyr ikke faktura til privatpersoner. Vi tilbyr følgende betalingsmetoder:

 

Privatpersoner

 • Visa/Mastercard
  Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster kun inn kortnummeret ditt, utløpsdato, en verifiseringskode samt sikkerhetskoden knyttet til ditt Visa eller Mastercard.

 • Santander Handlekonto (Finansiering eller betalingsutsettelse)
  Med en handlekonto hos Santander kan du velge å betale et fast beløp hver måned, eller utsette betalingen i 4, 6 eller 9 måneder. Du mottar etter søknaden en e-post fra Santander hvor du må signere med BankID. Infografikk tar kontakt med deg for utlevering av varer. Bedrifter

 • Faktura
  Har du en bedriftskonto hos Infografikk kan vi tilby deg faktura etter avtale. Er du en ny kunde kan du søke om bedriftskonto. *Det vil bli utført en kredittsjekk. Vi tilbyr ikke faktura til nystartede bedrifter via vår nettbutikk. Ta gjerne kontakt med oss på tlf 69137070 for mer informasjon om bedriftskonto.

 • Visa/Mastercard
  Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster kun inn kortnummeret ditt, utløpsdato, en verifiseringskode samt sikkerhetskoden knyttet til ditt Visa eller Mastercard.

 • Firmaleie
  Vi tilbyr bedrifter firmaleie. I vår nettbutikk kan du velge dette ved utsjekk.* Det vil bli utført en kredittsjekk. Vi anbefaler deg gjerne å ta kontakt med oss hvis du er interessert i å leie produkter, så kan vi manuelt sette opp et tilpasset tilbud for deg. Ta kontakt med oss på tlf 69137070 for mer informasjon om firmaleie.

 • Forhåndsbetaling via nettbank
  Velger du utsjekksmetode "Forhåndsbetaling" overfører du manuelt penger til kontonr: 6129.05.57487 og bruker ordrenummer som referanse. Varene vil bli sendt etter at betaling er bekreftet motatt.